Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв’язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв’язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться 01.09.2021 року о 12:00 год. в приміщенні міської ради вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)

Порядок денний


1. Про звернення депутатів Білоцерківської міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки приватизації державних та комунальних підприємств, які не мають стратегічного значення.


2. Про закріплення комунального майна на праві господарського відання за комунальним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка».         


3. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 02 червня 2006 року № 49 «Про надання повноважень єдиного орендодавця» (зі змінами).      


4. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 24 грудня 2020 року № 53-05-VIII «Про використання орендної плати та плати за суборенду об’єктів міської комунальної власності у 2021 році» (зі змінами).  


5. Про скасування аукціонів зі зниженням стартової ціни та призначення аукціонів з продажу об’єктів приватизації.


6. Про передачу з балансу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «БІЛОЦЕРКІВТЕПЛОМЕРЕЖА» модульних дахових котелень.      



Голова комісії                   Станіслав ДОЛІД

Місце проведення: 
Великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2021-09-01 о 12 год