Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради

|  28. 08. 2021

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи та прізвище, ім’я, електронну адресу та номер телефону відповідальної особи

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

Відповідно до пункту 3.5 розділу ІІІ Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради Київської області, затвердженого рішенням  виконавчого   комітету   Білоцерківської   міської   ради   від   25 серпня 2021 року № 584 (далі – Положення) ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради повідомляє:

Дата, час, місце проведення установчих зборів: 

Установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради будуть проведені 29 жовтня 2021 року о 11:00  год. у приміщенні Білоцерківської міської ради (ІІІ-й поверх, сесійна зала) за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 15, м. Біла Церква, Київська обл.

Порядок проведення установчих зборів: 

Учасниками установчих зборів є кандидати до складу Громадської ради при виконавчому комітету Білоцерківської міської ради, які в установленому Положенням порядку були внесені до Списку кандидатів до складу нової Громадської ради при виконавчому комітету Білоцерківської міської ради. 

Реєстрація учасників установчих зборів починається 29 жовтня  2021 року о 10:00  год.

 До участі в установчих зборах допускаються учасники установчих зборів після пред’явлення ними документа, що посвідчує особу.

Склад Громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах з числа кандидатур, які делеговані для участі інститутами громадянського суспільства та внесені до Списку кандидатів до складу нової Громадської ради при виконавчому комітету Білоцерківської міської ради.

До складу Громадської ради може бути обрано по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Кількісний склад Громадської ради при виконавчому комітету Білоцерківської міської ради становить  35 (тридцять п’ять) осіб.

Порядок подання заяв для участі в установчих зборах:

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі - інститути громадянського суспільства), зареєстрованих в установленому законом порядку, місцезнаходження та провадження діяльності яких здійснюється на території Білоцерківської міської територіальної громади.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та кількості місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

- копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань та витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, який є актуальним на дату подання  заяви;

- копія витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень із питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом шести місяців до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності);

- відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону, а також посилання на офіційний веб-сайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності), або з відміткою про їх відсутність;

- заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», написана та підписана ним власноруч;

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

- мотиваційний лист делегованого представника інституту громадянського суспільства, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу Громадської ради та бачення щодо роботи у такій раді;

- фото делегованого представника інституту громадянського суспільства розміром 4*3.

 

Заява та додані до неї документи подаються у паперовому вигляді до Загального відділу Білоцерківської міської ради з 31 серпня до 28 вересня 2021 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 15, м. Біла Церква, Київська обл., приміщення Білоцерківської міської ради, І-й поверх, каб. № 1, з 09.00 до 16.00 год.  (з 13.00 до 14.00 год. – обідня перерва).

 

УВАГА!  Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення. Тобто, останній день прийому документів – 28 вересня 2021 року.

Відповідальна особа за прийом заяв – Піскоцький Михайло Іванович (начальник загального відділу Білоцерківської міської ради).

Телефон та електронна адреса відповідальної особи за прийом заяв:

(04563) 39-21-59, 5-40-82   e-mail: [email protected]

Відповідальна особа за оприлюднення інформації – Турій Олег Володимирович (начальник відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю Білоцерківської міської ради)

Телефон та електронна адреса відповідальної особи за оприлюднення:

(04563) 5-59-83  e-mail: [email protected]

Відомості про склад ініціативної групи: 

Возненко Катерина Сергіївна

Заступник міського голови

Мартинюк Олександр Володимирович

 

Представник громадської організації «Білоцерківська міська організація «Товариство сприяння обороні України» (за згодою)

Мерімерін Євген Олегович

Настоятель парафії Рівноапостольної Блаженної Княгині Ольги Української греко-католицької церкви (за згодою)

Олійник Анна Олександрівна

Керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

Піскоцький Михайло Іванович

Начальник загального відділу Білоцерківської міської ради

Турій Олег Володимирович

Начальник відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю Білоцерківської міської ради

Храбуст Валентина Іванівна

Головний редактор приватного підприємства «Редакція газети Громадська думка» (за згодою)

Шишковська Вікторія Петрівна 

Представниця Білоцерківської благодійної організації «Діти Чорнобиля» (за згодою)