Відбулося засідання виконавчого комітету

|  10. 08. 2021

10 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий. Під час засідання було розглянуто ряд рішень щодо забезпечення життєдіяльності міста.

Про відзначення 30-річчя незалежності України у Білоцерківській міській територіальній громаді

Рішенням виконавчого комітету було прийнято організувати проведення святкових заходів, забезпечити святковий ярмарок за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних обмежень, святкове оформлення населених пунктів Білоцерківської міської територіальної громади, забезпечити охорону громадського порядку по вулиці Леся Курбаса, на Торговій площі та в Білоцерківському міському парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, де заплановано проведення заходів, рекомендувати перевізникам міських маршрутів продовжити графік роботи транспорту на території Білоцерківської міської територіальної громади до 23.00 год. 24 серпня 2021 року.

Із графіком святкових заходів можна буде ознайомитися на сайті Білоцерківської міської ради додатково.

Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

Напередодні, 28 липня, відбулося засідання «круглого столу» з обговорення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування».

У ході обговорення порядку денного присутні піднімали питання, які стосувалися складових формування тарифу, надійшла пропозиція по  встановленню диференційованих тарифів, залежно від  конкретного маршруту та ін.

Під час засідання члени виконавчого комітету прийняли рішення встановити тариф  на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Білоцерківської міської територіальної громади за одну поїздку одного пасажира на автобусних маршрутах №14, №22 в розмірі - 7,00 грн., на автобусних маршрутах №2, №3, №4, №5, № 6, №6А, №7, №8, №11, №13, №16, № 17, №17А, №18, №19, №21 в розмірі – 8,00 грн. Дане рішення набирає чинності з 12 серпня  2021 року.

Також, було прийнято ряд рішень щодо відзначення Дня села Вільна Тарасівка (згідно окремого графіку), організації та проведення в місті Біла Церква мото-рок фестивалю «Вільна енергія», присвяченого 30-ій річниці Незалежності України (згідно окремого графіку) та встановлення тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон».

Під час засідання також було:

- затверджено тимчасові зміни в організації дорожнього руху з нагоди Дня незалежності України по вулиці Леся Курбаса та Торговій площі в м. Біла Церква;

- прийняті рішення щодо затвердження ряду нових складів комісій;

- затверджено форми розрахунків тарифів на теплову енергію для комунальних підприємств;      

- затвердили акт приймання-передачі у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади підземного газопроводу середнього тиску та спорту від ПрАТ «КАТП-1028»;

- прийняті рішення про демонтаж тимчасових споруд, про деякі питання щодо присвоєння адрес об’єктам будівництва, надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами та розглянуті опікунські питання, з яких були прийняті відповідні рішення.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

ФОТОГАЛЕРЕЯ