У Білій Церкві відбулись професійні змагання з дрегрейсингу

|  25. 07. 2021

25 липня у Білій Церкві відбулось урочисте відкриття змагань з дрегрейсингу – Професійної Української дрегрейсинг серії PROUDRS та четвертого етапу чемпіонату України з мото дрегрейсингу.

У відкритті заходу взяла участь перший заступник міського голови Інна Новогребельська, яка привітала всіх присутніх з початком змагань, побажала пілотам вдалих заїздів, а глядачам – отримати лише позитивніемоції. Зазначила, що місцева влада завжди готова йти на зустріч і сприяти в організації змагань, які популяризують спорт та збільшують туристичну привабливість нашої громади.

Організатори заходу вручили представникам міської влади Кубок партнера української професійної дрегрейсинг серії та передали міському голові Геннадію Дикому почесну грамоту за співпрацю та сприяння у розвитку дрегрейсингу в Україні.

Продовжився захід показовими виступами професіоналів дрифту і стант-райдингу (екстремальні трюки на мотоциклах).

У змаганнях взяли участь болідикласуPro RWD, Pro AWD, Pro FWD, Pro LEGAL, Мото 600, Мото 1000 та UNLIMITED. На учасників гонок очікують грамоти а на переможців – кубки та грошові винагороди від 5 до 25 тисяч гривень.

На заході також були присутні секретар Білоцерківської міської ради Дмитро  Киришун, заступник міського голови Катерина Возненко, депутати міської ради.

Фотогалерея