Визначено переможців конкурсу на вакантні посади у структурні підрозділи міської ради

|  15. 07. 2021

2 липня відбулися співбесіди з кандидатами на заміщення вакантних посад у структурних підрозділах Білоцерківської міської ради.

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся 30 червня ц.р. Під час іспиту було перевірено знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли ознайомитись з переліком питань, які виносилися на іспит заздалегідь на офіційному веб-сайті міської ради.

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді. Надали аргументи, які на їхню думку сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне  функціонування і  подальший розвиток  відповідного профілю.

Відповідно протоколу конкурсної комісії № 09/21 від 7 липня 2021 р. міському голові рекомендовано призначити на посади:

- головного спеціаліста – уповноважену особу зі здійснення закупівель відділу правової роботи та публічних закупівель управління освіти і науки - Крамар Олену Михайлівну;

- головного спеціаліста – уповноважену особу зі здійснення закупівель відділу правової роботи та публічних закупівель управління освіти і науки - Гальченко Марину Віталіївну;

- головного спеціаліста відділу по роботі з сільськими населеними пунктами управління регулювання земельних відносин - Макеєнко Ірину Олександрівну

- головного спеціаліста відділу внутрішнього контролю та аудиту управління економіки - Черкас Ольгу Петрівну;

Міському голові рекомендовано зарахувати до кадрового резерву на заміщення посади:

- головного спеціаліста відділу по роботі з сільськими населеними пунктами управління регулювання земельних відносин - Каплуненко Світлану Миколаївну

- головного спеціаліста відділу по роботі з сільськими населеними пунктами управління регулювання земельних відносин - Жадана Валерія Володимировича.

Конкурси на вакантні посади начальників та спеціалістів управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість як ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному вебсайті міської ради), так і спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів. Відео іспитів розміщено на Ютуб-каналі Білоцерківської міської ради.