засідання «Круглого столу» з обговорення проектів регуляторних актів – рішень виконавчого комітету  Білоцерківської міської ради

Дата : 
2021-07-15

Повідомляємо,  що  16 липня 2021 року о 10-00 год. у  великому  залі  виконавчого комітету Білоцерківської  міської ради, за  адресою: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого 15, відбудеться  засідання «Круглого столу» з обговорення проектів регуляторних актів – рішень виконавчого комітету  Білоцерківської міської ради:

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1».

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2».

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня  №1».

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня  №2».

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня  №3».

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня  №4».

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківський пологовий будинок».

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка"

«Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківське міське паталогоанатомічне бюро».

Заступник міського голови                                            Інна Новогребельська