Відбулося засідання виконавчого комітету

|  13. 07. 2021

13 липня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий. Під час засідання було розглянуто ряд рішень щодо забезпечення життєдіяльності міста.

Біла Церква в очікуванні знакових заходів

 

03 жовтня у Білій Церкві відбудеться чемпіонат України з марафонського бігу серед дорослих та молоді, Bila Tserkva marathon (III-IV ранг).

З метою належної підготовки та проведення 03 жовтня ц.р. традиційного для Білої Церкви змагання, виконавчий комітет міської ради утворив організаційний комітет та затвердив відповідні заходи.

            Наголосимо, що у день проведення марафону будуть внесені зміни до організації дорожнього руху автотранспорту. Зокрема, з 09.00 до 16.00 за маршрутом: старт – перехрестя бульвар Олександрійський – Сквирське шосе до перехрестя бульвар Олександрійський – вул. Героїв Небесної Сотні та в зворотному напрямку до перехрестя бульвар Олександрійський - Сквирське шосе  по колу. 

Ще одним масштабним спортивним заходом, який пройде 31 липня та 01 серпня стане чемпіонат Київської області з лижеролерів  серед юнаків та дівчат.

У зв’язку із цими змаганнями, рішенням виконкому також внесено зміни до організації дорожнього руху автотранспорту  за маршрутами їх проведення. Так, 31 липня з 09.30 до 12.30  тимчасово перекриють  частину вулиці Я.Мудрого від буд. №2 до буд. №38/12.

01 серпня з 09.00 до 12.00 перекриття здійснюватиметься за таким маршрутом: старт – бул. Олександрійський, 94 (готель «Рось») до перехрестя з вул. В.Чорновола та в зворотному напрямку по бул. Олександрійський по колу до місця старту.

З 20 по 24 серпня відбудеться фестиваль повітряних куль  «Олександрійська Феєрія-2021»

У межах своєї компетенції та у рамках проведення «Фестивалю повітряних куль «Олександрійська Феєрія-2021» виконавчий комітет дозволив проведення демонстраційних польотів та показових постановок аеростатів (повітряних куль) у Білій Церкві ухваливши відповідне рішення.

Фестиваль проводитиметься з 20 по 24 серпня ц.р. Це захоплююче видовище в місті відбудеться вп’яте.

Польоти відбуватимуться з 05:00 до 10.00 та з 18.00 до 22:00. Стартуватимуть аеростати на майданчику, який знаходиться на території Державного дендрологічного парку «Олександрія». Приземлення - за межами житлової та промислової забудови міста Біла Церква.

Організаторів попередять, що польоти можливі тільки за умови дотримання необхідних запобіжних заходів, технічної справності аеростатів та інших вимог інструкцій і правил польотів у повітряному просторі України та вимог організації і забезпечення безпеки польотів при проведення демонстраційних польотів.

Розглянуть можливість надання безповоротної фінансової допомоги Спецкомбінату з надання ритуальних послуг

Члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо схвалення проєкту рішення міської ради «Про надання безповоротної фінансової допомоги комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг».

Рішення передбачає, що допомога надається з метою вжиття заходів, спрямованих на забезпечення сталого функціонування даного комунального підприємства.

У разі погодження депутатами міської ради на засіданні сесії підприємство отримає

1 млн грн на  придбання спецтехніки, а саме - трактора з відвалом для прибирання снігу.

До Дня міста буде проведено місцевий конкурс на кращу клумбу

Цей традиційний конкурс проводиться щороку з метою покращення благоустрою міста. Рішенням визначено, що обиратимуть найкращу клумбу 14-16 вересня  ц.р. до Дня міста.

Взяти участь у конкурсі зможуть підприємства, організації, установи, учбові та медичні заклади, заклади торгівлі та побутового обслуговування, оформивши клумбу на своїх прилеглих територіях.

Займатиметься організацією заходу департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, підрозділ також має розробити та затвердити відповідне положення до 16 липня 2021 року.

 

Про демонтаж незаконно встановлених обєктів:

 

Ухвалені рішення про:

-демонтаж самовільно встановленої огорожі (паркану) в районі кафе-бару «ПОРТЕР ПАБ» вул. Леваневського, 53 А, (паркова зона будинку культури «РОСАВА»), поруч з багатоквартирним житловим будинком  по вул. Леваневського, 55;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розміщена в м. Біла Церква по проспекту Князя Володимира, в складі зупинки очікування громадського транспорту «вул. Шевченка», в напрямку руху до масиву Леваневського;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Іванова Віталія Євгеновича, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Січневий прорив, в районі  житлового будинку № 3;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Судоргіна Сергія Олександровича, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Тімірязєва, в районі житлового будинку № 12;

-демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Вернадського, в районі  житлового будинку № 10;

-демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розміщена в м. Біла Церква по Торговій площі, в районі будинку № 2/1;

- демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Діденка Дмитра Ігоровича, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Олеся Гончара, в районі житлового будинку № 22.

Під час засідання також було:

-створено комісію з прийняття у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади із спільної власності територіальних громад Білоцерківського районного майна;

-внесені зміни до додатку 1 та додатку 2 рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 08 червня 2021 року № 391 «Про організацію проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, в Білоцерківській міській територіальній громаді» виклавши їх в новій редакції;

-внесено зміни до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради;

- внесено зміни в додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 11 лютого 2020 року № 66 «Про внесення змін до складу комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам»;

- затверджено склади комісій з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на територіях загального користування в ряді сіл громади та у місті

  • прийняті рішення про деякі питання щодо квартирного обліку, зняття громадян з квартирного обліку розглянуто ряд майнових питань;

- ухвалено рішення впорядкування деяких справ квартирного обліку дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, які проживають на територіях розформованих територіальних громад, правонаступником яких є Білоцерківська міська територіальна громада.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

ФОТОГАЛЕРЕЯ