Свято молодих, активних, завзятих!

|  27. 06. 2021

27 червня в Білій Церкві відбулися заходи до Дня молоді. Протягом дня на Торговій площі управлінням з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради бул оорганізовано масові заходи.

У рамках Дня молоді відбулася ціла низка розважальних, спортивних та інтелектуальних змагань та ігор, танцювальний марафон,працювали фуд-корти, майстер-класи, ярмарка-продаж рукодільних виробів, фотозони та багато інших цікавих локацій.

 Зокрема, на локації МолоДВІЖ для жителів громади було презентовано роботу Молодіжного центру. Працівниками установи підготовлено:

-          арт-простір (майстер-класи флюїдними фарбами, виставки картин та ін.);

-          фотовиставку «Білоцерківська міська територіальна громада очима молодих»;

-          фотосушку від Молодіжного центру;

-          зону гамаків (де можна було почитати книгу, відпочити);

-          настільні інтелектуальні ігри;

-          вуличні гігантські ігри (кільцекид, хрестики нолики, вибивало фітнесболом);

-          гра лазертаг, куточок виживання;

-          гра віртуальна реальність;

-          «Tea&Barberlocation»;

-          фотозони;

-          туристичну локацію.

 Зона національно-патріотичного виховання включала локації де всі охочі мали змогу позмагатися у стрільбі з лука; ознайомитися із середньовічною культурою та культурою сучасного українського війська; переглянути тематичні фотозони; позайматися у гуртках на тему - перемоги українського війська.

 Для найменших білоцерківців було організовано виставку «Авіамістечко»; фестиваль настільних інтелектуальних ігор «Аероклуб»; летючу лабораторію по виготовленню літаків та інших тематичних виробів; авіапольоти радіокерованих моделей літаків та ін.

 На  спортивній локації відбувалися:змагання від фітнес-клубу «Форма»; показові виступи карате та інших бойових мистецтв; спортивні змагання серед дітей; показові виступи силача Олександра Білоконя.

 Цікавою родзинкою відзначення Дня молоді – стало проведення онлайн-квесту. Управлінням з питань молоді та спорту  було підготовано подарунки для мешканців громади, які були розміщені в усіх мікрорайонах нашого міста та селах, які входять до Білоцерківської міської територіальної громади. Слідкуйте за сторінками Молодіжного центру в соціальних мережах.

      На локаціях побував міський голова Геннадій Дикий. Він привітав молодь зі святом та взяв участь у деяких представлених розвагах.

             Протягом дня під час відзначення свята працювала скринька привітань, де всі охочі мали змогу адресувати вітання з Днем молоді для будь-якого. За підсумками цього конкурсутим, хто набрав найбільшу кількість лайків у соціальній мережі Instagram заступник міського голови Катерина Возненко вручила призи.

 Завершувалися святкові заходи  фестивалем DJ та вогняним шоу.

ФОТОГАЛЕРЕЯ