У Білій Церкві відзначили День дільничого офіцера поліції

|  18. 06. 2021

18 червня у Білій Церкві, з нагоди відзначення 98-ї річниці створення служби Дільничних офіцерів, відбулося урочисте вітання дільничних офіцерів поліції Білоцерківського районного управління поліції. Професія дільничного офіцера вважається однією з ключових у правоохоронній системі, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого дільничних офіцерів поліції Білоцерківського районного управління поліції з професійним святом привітав його заступник Юрій Савчук. 

«Дільничний офіцер завжди знаходяться на передовій. Ми мали змогу ще раз переконатися у цьому, коли життя всієї країни фактично зупинилось через пандемію коронавірусу. Проте ризикуючи власним здоров’ям ви відчайдушно продовжували нести службу. Громада вдячна вам за той вклад у їхнє життя, який ви робите. Вітаємо вам із професійним святом!», - зазначив заступник міського голови.

Найкращим співробітникам управління були вручені цінні подарунки та почесні грамоти Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

Дільничні також отримали вітання, вдячність за сумлінну роботу від начальника Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області  Михайла Пелеха, голови Білоцерківської районної ради Володимира Шевченко, голови Узинської ОТГ Віталія Гринчука. Вони також вручили грамоти та подяки ряду дільничних офіцерів.

Довідка. День дільничного офіцера поліції в Україні відзначають щороку 18 червня. Цей день став професійним святом в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України

Фотогалерея