Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міськ

Дата : 
2021-06-17

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 17 вересня 1996 р. №1138 та з метою приведення тарифів на платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3» у відповідність до фактичних витрат, пов’язаних з їх наданням, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська  міська лікарня № 3». Проєкт регуляторного акта передбачає встановлення розміру плати за послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3» підпорядкованого управлінню охорони здоров’я Білоцерківської міської ради.

Головним розробником проєкту регуляторного акта є Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківська  міська лікарня №3»: 09100  ,м. Біла Церква, вул. Карбишева, буд.12.  E-mail: [email protected].

З проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу зазначеного регуляторного акта можна ознайомитися в мережі Інтернет на офіційному вебсайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів: www.bc-rada.gov.ua та в управлінні охорони здоров’я Білоцерківської міської ради.

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проєкту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

Зауваження та пропозиції щодо проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу приймаються в друкованому або електронному вигляді протягом місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта за адресою Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3»: м. Біла Церква, вул. Карбишева, буд.12 телефон/факс 6-02-00 з 8-00 до 16-00 щодня (крім суботи та неділі).  E-mail: [email protected].

Заступник міського голови                                                      Інна НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА