Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міськ

Дата : 
2021-06-17
Виконавчий комітет  Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2». 

З проєктом рішення та відповідним аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись в мережі Інтернет на офіційному сайті Білоцерківської міської ради: www.bc-rada.gov.ua .

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проєкту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу приймаються в друкованому та електронному вигляді розробником проєкту за адресою: вул. Шевченка, 69, м. Біла Церква, КНП БМР «КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2», телефон/факс 5-16-32 з 8-00 до 16-00 щодня (крім суботи та неділі). E-mail:  [email protected] .

Перший заступник міського голови                                             Інна НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА