Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міськ

Дата : 
2021-06-17

Виконавчий комітет  Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1».

Головним розробником проєкту регуляторного акта є комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1».

З проєктом рішення та відповідним аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Білоцерківської міської ради: www.bc-rada.gov.ua .

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проєкту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу приймаються в друкованому та електронному вигляді розробником проєкту за адресою: вул. Івана Мазепи, 65а, м. Біла Церква, КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1», телефон/факс 6-53-27 з 8-00 до 16-00 щодня (крім суботи та неділі). E-mail: [email protected].

 

 

Заступник міського голови                                                   Інна НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА