Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта-проєкту рішення Білоцерківської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Білоцерківської міської територіальної громади»

Дата : 
2021-05-07

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, Білоцерківська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Білоцерківської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Білоцерківської міської територіальної громади».

Даний проєкт розроблений відповідно до  підпунктів 4 та 5 пункту 3 статті 12 Податкового кодексу України з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку Білоцерківської міської територіальної громади відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в України».

Головним розробником проєкту регуляторного акта є управління економіки Білоцерківської міської ради: 09117, м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 15, кабінет №6, E-mail: [email protected].

Проєкт рішення Білоцерківської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Білоцерківської міської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу розміщені в мережі Інтернет на офіційному вебсайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів bc-rada.gov.ua в розділах «Актуально» та «Проєкти рішень міської ради».

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення з 8:00 до 17:00 (перерва з 13:00 до 14:00) год. у письмовому або електронному вигляді за адресою управління економіки Білоцерківської міської ради:

09117, м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 15, кабінет №6, тел/факс 390821, е-mail: [email protected].

Заступник міського голови                                         Василь МОРСЬКИЙ