Білоцерківська міська територіальна громада залишається у «червоній» зоні

|  09. 04. 2021

Шановні мешканці Білоцерківської міської територіальної громади, суб’єкти господарювання, власники закладів громадського харчування, надавачі торговельних та побутових послуг, перевізники!

Виконавчий комітет Білоцерківської міської ради інформує вас про наступне: відповідно до протоколу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №12, який був прийнятий 22 березня поточного року, Київська область, зокрема Білоцерківська міська територіальна громада віднесені до «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

В зв’язку з цим на території Білоцерківської міської територіальної громади  продовжують діяти заходи, які передбачені для існуючого рівня епідемічної небезпеки.

Рішення щодо скасування «червоного» рівня епідемічної небезпеки приймається Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у разі, якщо показники передбачені пунктом 3.3. Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) будуть в межах гранично допустимих (показники завантаженості ліжок у медичних закладах передбачених для лікування хворих, кількість тестувань, кількість госпіталізованих пацієнтів тощо).

На жаль, станом на сьогодні, відповідно до показників МОЗ, Київська область продовжує перебувати у червоній зоні епідемічної небезпеки.