Скуратова Марина Вакілівна

Я, Скуратова Марина Вакілівна (в дівоцтві Абдул), народилася 8 березня 1985 року в місті Красноград, Харківська область, Україна.

Батьки: Власова Ірина Іванівна (1963 року народження) працює в Красноградському ліцеї № 4 Красноградської міської ради, Харківської області, заступником директора з НВР, учитель.

У 1991 році я вступила до 1 класу початкової середньої школи м. Красноград. Під час навчання несла різне суспільне навантаження: брала активну участь у шкільній самодіяльності та олімпіадах з української мови та літератури, була призером олімпіад. У 2002 році закінчила Багатопрофільний ліцей.

У 2002 році вступила до Міжнародного Слов'янського університету м. Харкова на факультет менеджмент організації на заочне навчання. У 2008 році отримала диплом з кваліфікацією менеджмент туристичної індустрії.

З лютого по червень 2002 року працювала в ПАОП «Зоря».

З 2004 по 2006 рік працювала продавцем в ЧП Ломінська та з 2007 по 2010 роки в ЧП Банок.

З вересня по грудень 2010 року працювала продавцем в АТБ-маркет.

У вересні 2012 року після оголошення результатів конкурсу призначена на посаду спеціаліста І категорії сектору прийняття заяв та документів відділу грошових виплат та компенсацій, управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації, де здобула навички з прийому та обробки заяв громадян, а також формування особових справ. З січня 2013 була переведена на посаду головного спеціаііста відділу соціальних інспекторів та контролю за призначенням і виплатою пенсій. В ході роботи складала акти обстеження матеріально-побутових умов сім'ї, здійснювала перевірку цільового використання коштів при народженні дитини, виявляла випадки і причини надміру сплачених державних коштів усіх видів соціальних допомог, вела претензійно- позовну роботу та разом з виконавчою службою за рішенням суду проводили стягнення на користь держави надміру сплачених коштів з отримувачів допомог.

В 2016 році присвоєно 9, а в 2019 році-8 ранг державного службовця.

У 2014 році народила доньку, Скуратова Каріна Олександрівна, 7 років навчається в БЗШ № 6.

Чому я хочу працювати в управлінні соціального захисту населення Білоцерківської міської ради?

По-перше, це сфера моєї діяльності останні 9 років, та в якій мені зручно орієнтуватись, а також здобувати нові навички та вдосконалювати набуті. Управління серйозно ставиться до кваліфікації своїх співробітників, тобто я можу отримати відмінну практику знанням та збільшити свій досвід.

По-друге, соціальна допомога незахищених верств населення на разі є дуже актуальною темою, бо малозабезпечені см’ї, бездомні особи, особи з інвалідністю, люди похилого віку, найбільш уразливі в наш час.

По-третє, на сьогодні не всі організації можуть запропонувати повний соціальний пакет, а в УСЗН БМР це мається. Тобто, я добропорядно сплачую податки, натомість отримую впевненість, що моя трудова діяльність захищена.