Ямбуренко Марія Олександрівна

Ямбуренко Марія Олександрівна народилась 29.11.1984 року у м. Білій Церкві Київської області.
2002 р. здобула повну середню освіту у ЗОШ №11 м. Білій Церкві Київської області і вступила до Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».
2007 р. закінчила навчання у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини «України» за спеціальністю «Фінанси» і здобула кваліфікаційний рівень «Магістр».
2008 р. прийнята на посаду провідного спеціаліста відділу землеустрою Управління земельних ресурсів у Білоцерківському районі Київської області.
2008 р. прийняла присягу «Державного службовця».
2009р. переведена на посаду провідного спеціаліста відділу землеустрою Управління Держкомзему у Білоцерківському районі Київської області.
2010 р. переведена на посаду провідного спеціаліста відділу кадрового та документального забезпечення Управління Держкомзему у Білоцерківському районі Київської області.
2010 р. переведена на посаду провідного спеціаліста відділу землеустрою, моніторингу, охорони, оцінки та ринку земель Управління Держкомзему у Білоцерківському районі Київської області.
2013   р. переведена на посаду головного спеціаліста відділу землеустрою, моніторингу, охорони, оцінки та ринку земель Управління Держземагентства у м. Білій Церкві Київської області.
2014  р. Головного спеціаліста сектору землеустрою та оцінки земель Відділу Держземагентства у м. Білій Церкві Київської області.
2015  р. переведена на посаду головного спеціаліста сектору землеустрою та ринку земель Відділу Держгеокадастру у м. Білій Церкві Київської області.
2017 р. переведена на посаду провідного спеціаліста Відділу у м. Білій Церкві міськрайонного управління у Білоцерківському районі та м. Білій Церкві Головного управління Держгеокадастру у Київській області, де і працюю по теперішній час.
2019 р. вступила до Білоцерківського інституту економіки та управління Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» на спеціальність «Право» та здобуваю кваліфікаційний рівень «бакалавр».
2020 р. вступила до Білоцерківського національного аграрного університету на спеціальність «Геодезія та землеустрій» та здобуваю кваліфікаційний рівень «магістр».