Залевський Ян Вікторович

Автобіографія

Я, Залевський Ян Вікторович, народився 01 серпня 1976 року в с. Сорокотяги Білоцерківського району Київської області (Україна). Батько Залевський Віктор Андрійович трагічно загинув. Мати Старжинська Галина Іванівна.
В період 1983 -1993 p.p. отримав повну середню освіту. Під час навчання в останньому класі отримав спеціальність продавця III категорії.
В період 1993 - 1998 p.p. навчався на денному стаціонарі в Київському державному торговельно-економічному університеті, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Товарознавство та торгівля продовольчими товарами» та здобув кваліфікацію товарознавця продовольчих товарів.
З 1999 року працював на різних посадах у сфері торгівлі та побутового обслуговування. Пройшов шлях від торгівельного представника до спеціаліста з питань регіонального розвитку. Маю досвід в організації та управлінні роботою команд, плануванні. Під моїм керівництвом перебувало понад 50 працівників. З 2018 до 2020 року проводив самостійну підприємницьку діяльність.
Дружина - Залевська Олександра Ігорівна, працює головним спеціалістом з туризму управляння культури і туризму БМР. Син - Залевський Максим, 16 років, студент Технолого-економічного коледжу БНАУ.
Ні я, ні мої родичі судимостей не маємо.
З 2018 року являюсь активним учасником ГО Біла Церква Туристична.