Кобилинський Богдан Миколайович

Автобіографія



Я, Кобилинський Богдан Миколайович, народився 24 вересня 1992 року в селі Малий Кобилин Овруцького району Житомирської області (Україна), у вчительській сім'ї. Батько Кобилинський Микола Михайлович 1963 року народження, мати Кобилинська Лідія Василівна 1970 року народження .
У 1998 році пішов до 1-го класу у Великокобилинську ЗОШ І-ІІ ст. У 7 клас у зв'язку із закриттям навчального закладу пішов у Великохайчанську ЗОШ І-ІІІ ст.
У 2007 році закінчив 9 клас та пішов навчатися до Коростишівського педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка за спеціальністю вчителя технологій та інформатики.
11 січня 2011 року перевівся на індивідуальну форму навчання та пішов працювати до Хлуплянської ЗОШ І-ІІ ст. на посаду вчителя інформатики, математики та трудового навчання. У тому ж навчальному році :      закінчую коледж з дипломом молодшого спеціаліста.
01 вересня 2011 р. пішов навчатися до Уманського педагогічного університету за спеціальністю вчителя і технологій та інформатики, за три роки навчання здобув вищу педагогічну освіту з диплом спеціаліста.
01 вересня 2014 поступаю на другу вищу освіту в Житомирський педагогічний університет ім. І.Франка за спеціальністю вчителя математики.
01 вересня 2015 року переведено на посаду вчителя фізики, математики та інформатики в Хлуплянській ЗОШ І-ІІ ст., в цей час налагоджую локальну мережу та встановлюю в комп'ютерний клас програмне забезпеченням для навчальних закладів.
31   серпня 2018 року переведений на посаду вчителя  фізики, математики, інформатики та діловода навчального закладу Хлуплянської філії "ОЗО Покалівський ЗЗСО І-III ст." у зв'язку із реорганізацією школи,
02 вересня 2019 року було призначено на посаду завідувача Хлуплянської філії ОЗО "Покалівський ЗЗСО I-III ст." На якій набираюсь досвіду з оформленням та подання документації як керівник навчального закладу.
01 вересня 2020 року переведено на посаду вчителя інформатики, географії та інженера електронника в опорний заклад освіти "Покалівський заклад загальної середньої освіти І-ІII ст", де стикаюсь з великою і кількістю роботи в створенні локальної мережі, створення та ведення сайту школи, встановлення та оновлення ПО на різних комп'ютерах та гаджетах для роботи та дистанційного навчання здобувачів освіти.
01 грудня 2020 року переїжджаю в Білу Церкву та починаю навчання в Комп'ютерній академії ШАГ за спеціальністю «Програмування та кібербезпека комп'ютерних мереж».