Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв’язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв’язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться 22.02.2021 року о 12:00 год. в приміщенні міської ради, вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)

                                               Порядок денний


1. Про погодження інвестиційної програми  Комунального підприємства Білоцерківської  міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2021 рік 


2.Про визначення балансоутримувача опор контактної мережі міського електротранспорту


3.Про реорганізацію комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Міськреклама» шляхом приєднання до комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління»


4. Про заслуховування звітів керівників Комунальних підприємств (установ, організацій,  закладів) усіх форм власності Білоцерківської міської ради.



                                Голова комісії                   Станіслав ДОЛІД

Місце проведення: 
Великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2021-02-22 о 12 год