Відзнака міського голови - Валерію Падальцю

|  16. 02. 2021

16 лютого міський голова Геннадій Дикий та його заступник Катерина Возненко привітали із 65-річним ювілеєм директора КЗ БМР ДЮСШ «Богатир» Валерія Падальця. Міський голова за вагомі досягнення у спортивній сфері та з нагоди ювілею вручив Валерію Петровичу високу нагороду - нагрудний знак «Відзнака міського голови».

Варто наголосити, що професійні здібності, розуміння щодо подпльшого розвитку дитячо-юнацького спорту та спорту вищих досягнень слугувало призначенню у 1994 році Валерія Падальця  директором дитячо-юнацької спортивної школи «Богатир».

Взагалі Валерій Петрович має більше 40 років педагогічного стажу, він є майстром спорту СРСР, старшим тренером Київської області з вільної боротьби серед юніорів. На посаді старшого тренера області зарекомендував себе, як досвідчений і вимогливий фахівець.

Валерій Падалець використовує творчий підхід в учбовому процесі. Підготував майстра спорту міжнародного класу і двадцять два майстра спорту України. Його учні - переможці та призери чемпіонатів України, всеукраїнських та міжнародних змагань. Серед них кращими є: Белоцерковський Олег - чемпіон Всесвітньої універсіади серед студентів та учасник чемпіонату Європи, Олександр Хавілов - бронзовий призер Всесвітньої універсіади серед студентів та учасник чемпіонату світу, Заза Чоргоношвілі - бронзовий призер чемпіонату Європи серед кадетів, В’ячеслав Музаєв - бронзовий призер чемпіонату Європи серед юніорів, Дмитро Слободяник - срібний призер чемпіонату Європи серед юнаків, Богдан Данилюк став четвертим на чемпіонаті Європи серед юніорів, Нарек Погосян - бронзовий призер чемпіонату Європи серед кадетів, Валентин Бабій - неодноразовий призер чемпіонатів України та посів 9 місце на чемпіонаті Європи, Анна Мазуркевич - чемпіонка світу з пляжної боротьби та інші.

Валерій Петрович приймає активну участь у громадському житті. Головним у роботі вважає чіткість в організації  праці. Він гарний і вмілий організатор в проведенні чемпіонатів України боротьби вільного стилю. Має національну суддівську категорію.

За його особистою ініціативою було проведено дев’ять Міжнародних турнірів з вільної  боротьби на призи триразового Олімпійського чемпіона Олександра Медведя.

Валерій Падалець  має високий авторитет, його поважають колеги, учні та їх батьки.

Вітаємо ювіляра та бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та здобути ще більше досягнень зі своїми вихованцями!

Фотогалерея