Кизима Олександр Олександрович

Кизима Олександр Олександрович народився 5 вересня 1986 року в місті Красилів, Хмельницької області.
З 1994 по 2004 роки навчався в загальноосвітній школі №16 міста Білої Церкви.
З 2004 по 2008 роки навчався на юридичному факультеті Білоцерківського Державного аграрного університету, де здобув диплом бакалавра права за спеціальністю право.
У 2008 році вступив до Київського університету права Національної академії наук України на юридичний факультет, де у 2009 році здобув диплом спеціаліста кваліфікації юрист за спеціальністю правознавство.
У 2009 році успішно склавши вступні іспити, продовжив навчання в Київському університеті права Національної академії наук України та у 2010 році отримав диплом магістра кваліфікації право за спеціальністю правознавство.
У 2009 році поєднував навчання з роботою у ЗАТ "Страхова компанія "Галактика" на посаді провідного спеціаліста юридичного управління.
У 2011 році призначений за конкурсом на посаду головного спеціаліста сектору з організаційно-інформаційної роботи управління Пенсійного фонду України у м. Білій Церкві Київської області.
У 2013 році переведений на посаду провідного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу управління Пенсійного фонду України у м. Білій Церкві Київської області.
У 2016 припинивши державну службу, був призначений на посаду юрисконсульта юридичної групи підприємства-установи "Підприємство Білоцерківської Виправної колонії (№35)"
У 2017 році за результатами конкурса, призначений на посаду головного спеціаліста відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Білоцерківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.
У 2019 призначений за конкурсом на посаду Головного спеціаліста відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №10 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.