Кравцова Катерина Миколаївна

Кравцова Катерина Миколаївна  народилася 04 липня 1984 року в місті Біла Церква Київської області (Україна), в сім'ї лікарів. Батько Кравцов Микола Гаврилович 1955 року народження, мати Кравцова Людмила Вікторівна 1956 року народження.
У 1991 році пішла в 1 клас середньої загальноосвітньої школи № 3 ім. Т.Г.Шевченка в місті Біла Церква. У 2001 закінчила її.
Після закінчення школи у липні 2001 року вступила до Міжрегіональної Академії Управління Персоналом м. Київ на спеціальність «Правознавство». У 2006 році отримала диплом за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста з відзнакою.
Після закінчення навчання влаштувалася на роботу в Білоцерківський державний аграрний університет на посаду асистента кафедри історії, теорії держави і права та державного будівництва.
З вересня 2008 року вступила до очної аспірантури в Національний університет біоресурсів і природокористування на кафедру адміністративного та фінансового права.
Після закінчення аспірантури у вересні 2011 року зарахована на посаду асистента кафедри публічно-правових дисциплін в Білоцерківському Національному Аграрному Університеті.
У 201З році на підставі прилюдного захисту дисертації присуджено науковий ступінь кандидата юридичних наук із спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право».
У 2016 році пройшла підвищення кваліфікації в Українській школі законотворчості Інституту законодавства Верховної Ради України та захистила випускну роботу на тему; «Актуальні проблеми законотворчого процесу».
У 2018 році обрана заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фурсівської сільської ради.
У 2020 році звільнена з посади у зв язку із закінченням повноважень.