Незвичайні подарунки до Дня Святого Миколая

|  18. 12. 2020

До Дня Святого Миколая вихованці гуртка паперової пластики «Витівки» Комунального закладу БЦ міської ради Клубу за   місцем проживання «Прометей» не лише отримали подарунки під подушку, а  й самі подарували їх своєму керівникові та батькам. І це - результати їхньої праці, успіхи та досягнення.

Молодші вихованці гуртка взяли участь у відкритому заочному конкурсі дитячої та юнацької творчості «Мій домашній улюбленець» Дитячого оздоровчо-екологічного Центру Оболонського району м. Києва у номінації «Краща аплікація». З 15-ти представлених робіт 8 посіли призові місця: два перших, два других та чотири третіх. Результати визначалися онлайн-голосуванням.

Рубіженко Яна (9 років), переможець (Гран-Прі) Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів «Пісенна і танцювальна Хортиця» в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»,  на запрошення за підсумками року взяла участь у Міжнародному фіналі фестивалю-конкурсу талантів «Final Talent Fest-2020». Конкурс проводився 5 грудня 2020 року об’єднанням продюсерських центрів «УкрФест» та Центром культури і мистецтв Дніпровського району м. Києва за підтримки Міністерств культури та інформаційної політики, молоді та спорту, освіти і науки України. Робота виготовлялася півтора місяця, спеціально для участі в фіналі,  та отримала достойне схвалення - Гран-Прі. Усі етапи виготовлення були представлені у презентації роботи на YouTube каналі закладу. За два тижні кількість переглядів дійшла до трьохсот.

Ще два Гран-Прі додалося до скарбнички гуртка паперової пластики «Витівки». Одне з них отримала керівник гуртка Людмила Мімуліна, що представила на розгляд журі вищевказаного  конкурсу роботу - приклад оформлення навчальної кімнати з етапами її виготовлення на заняттях гуртка у номінації «Дизайн». Друге Гран-Прі посіла робота «Портрет Т.Г.Шевченка» Дмитра Солохненка - випускника гуртка, що була високо оцінена членами журі Міжнародного онлайн фестивалю-конкурсу мистецтв «Золоті промені талантів» та отримала схвальну рецензію фахівців з України, Італії та Грузії.

Всі переможці конкурсів 19 грудня, у чарівний святковий день, відвідають Резиденцію Святого Миколая, яка облаштована  в обсерваторії Клубу «Прометей», поспілкуються з ним і отримають подарунки.

Дітлахи нашого міста мають чудову можливість розвивати свої таланти; у гуртку паперової пластики, який працює у дитячо-юнацькому клубі «Юність» (вул. Водопійна, 19). А результати діяльності закладу вже давно відомі не лише в Україні, а й за її межами.

Фотогалерея