Хореографічний колектив «Надія» знову радує творчими успіхами

|  16. 12. 2020

Дитячий хореографічний Зразковий аматорський колектив «Надія»  Комунального закладу Білоцерківської міської ради Клубу за місцем проживання «Прометей» підсумовує календарний рік новими досягненнями. Його вихованці  своєю наполегливою працею здобули заслужену славу не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

14 грудня колектив отримав заслужені нагороди  у Міжнародному онлайн конкурсі-фестивалі творчої молоді «Зірки над Рейном» (Німеччина). Журі високо оцінило виступи дітей, їх артистизм, запальний характер хореографічних композицій, образність та яскравість костюмів.  За результатами конкурсу вони отримали Гран прі та І місце, чим довели, що вони - найкращі.

У Міжнародному фестивалі-конкурсі талантів «Полтава Talent Fest» вихованці двох груп колективу також продемонстрували високу майстерність -  їх нагороджено дипломами ІІ ступеня.

Продовжуючи творчий рух, у грудні вихованці  Зразкового аматорського колективу «Надія» здійснили поїздки  до Києва та взяли участь у двох фестивалях.  У ІІІ Відкритому обласному фестивалі сучасної хореографії «Дзиґа» колектив виборов ІІ і ІІІ місця (відповідно за композиції «Чирлідинг» та «Лови ритм»).  У Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «СвітFestUA» – Київ 2020» за дві хореографічні постановки вихованці отримали  премії  Лауреатів ІІІ ступеню.

До завершення календарного року керівник колективу Кашуба Н.Л. та  педагог-хореограф Король В.В. планують участь колективу ще у двох престижних хореографічних конкурсах і впевнені, що їхні вихованці здобудуть перемогу. Тож бажаємо успіхів, і нехай перемоги підсилять новорічний настрій!

Фотогалерея