Відбулося засідання виконавчого комітету

|  24. 11. 2020

24 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

У ході засідання було прийнято рішення про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». Даним рішенням вирішено подати клопотання до Київської обласної державної адміністрації щодо присвоєння цього почесного звання багатодітним жінкам міста Біла Церква: Коломієць Юлії Ігорівні, яка народила та виховала  до восьмирічного віку  восьмеро дітей, та Убогій Нелі Іванівні, яка народила та виховала до восьмирічного віку  шестеро дітей.   

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про організацію одностороннього дорожнього руху по вул. Підвальна в м. Біла Церква. Департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено розробити проект (схему) організації одностороннього  дорожнього руху даною вулицею, здійснити погодження у відповідних органах (підрозділах) Національної поліції України та організувати таких рух.

Також було затверджено склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по  вул. Леваневського,67, схвалено проєкт рішення міської ради «Про забезпечення технічного нагляду при виконанні робіт по відновленню об’єктів благоустрою, порушених в зв`язку з проведенням земляних та/або ремонтних робіт»; затверджено протокол комісії з питань надання бюджетних коштів на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Під час засідання також були розглянуті рішення щодо встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення; про присвоєння адреси об’єкту будівництва; про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця; про розгляд заяв одного з міських приватних підприємств та фізичної особи-підприємця щодо надання дозволу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами,  розглянуто низку опікунських питань, з яких були прийняті відповідні рішення. 

 Засідання відбулося в онлайн режимі, запис можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

Фотогалерея