Центр обслуговування платників Білоцерківської ДПІ з 16 листопада переведено в онлайн режим

Дата : 
2020-11-19

З метою попередженням інфікування і поширення вірусної інфекції та належного виконання вимог постанови №641 від 22.07.2020 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID - 19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2», наказу ГУ ДПС у Київській області від 27.10.2020 №1635 «Про затвердження Порядку роботи ЦОП ГУ ДПС у Київській області в період дії надзвичайної ситуації та карантину» 16 листопада поточного року роботу ЦОП Білоцерківської ДШ переведено в онлайн режим.

Наразі надання адміністративних послуг здійснюється виключно в електронному вигляді. Через електронний кабінет платника ви можете залишити заявку на надання необхідної вам послуги.

Лише у разі гострої необхідності, за попереднім записом за номером телефону (04563)- 51916, здійснюється видача картки платника податків - «коду» та внесення до паспорта громадянина Україна (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

 

Білоцерківська ДПІ ГУДПС
у Київській області