Чергова перемога Зразкового аматорського колективу «Надія» Клубу за місцем проживання «Прометей»

|  18. 11. 2020

17 жовтня вихованці Дитячого хореографічного Зразкового аматорського колективу «Надія» (художній керівник - Кашуба Н.Л., педагог-хореограф - Король В.В.) Комунального закладу Білоцерківської міської ради Клубу за місцем проживання «Прометей» взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник».

Вихованці колективу вкотре продемонстрували свою майстерність, танцювальний хист і високий професіоналізм. Журі високо оцінило виступи дітей, їх артистизм та запальний характер, образність та яскравість костюмів. За результатами конкурсу колектив отримав  «Гран Прі» у трьох номінаціях.

Хвиля позитивних емоцій та перемог підхопила колектив, і вже 14 листопада – чергова перемога (лауреати І і ІІ ступеня!) у ІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Осіння палітра талантів», що проходив у м. Умань. 

Викладачам, які вкладають в дітей частку свого серця,  вдається в цей скрутний час  передати свою несамовиту любов до танців вихованцям, які в свою чергу,  намагаються віддячити своїм наставникам перемогами та гарними результатами.

Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги та завзятості, а світ барвистої мови танцю нехай додає кольорових відтінків на квітучому творчому шляху!

Фотогалерея