Кух Юрій Михайлович

Кух Юрій Михайлович, народився 11 липня 1980 року в місті Волочиськ Хмельницької області. Громадянин України.

У 1986 році пішов в перший клас загальноосвітньої школи № 1 в місті Волочиськ Хмельницької області. У 1995 році закінчив її.

Після отримання середньої освіти з 1995р.-1999р. навчався в Чемеровецькому медичному училищі Хмельницької області, за спеціальністю "Лікувальна справа" та здобув кваліфікацію фельдшера.

1999р.-2005р. — роки навчання в Тернопільському державному медичному університеті ім. І.Я. Горбачевського де отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Лікувальна справа" та здобув кваліфікацію лікаря.

2005р.-2007р. проходив інтернатуру при Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця та присвоєно звання лікаря — спеціаліста за спеціальністю загальна практика — сімейна медицина .

2007р.-2016р. працював в Комунальному закладі Білоцерківської міської ради міська лікарня №1, на посаді дільничий лікар терапевт.

2016р.-2017р. працював в Комунальному закладі Білоцерківської міської ради міська лікарня №1, на посаді завідуючий фізіотерапевтичного відділення.

В 2017р. навчався в Національній медичній академії післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика МОЗ України та здобув спеціалізацію в галузі організація і управління охороною здоров'я.

З 2017р. та по теперішній час працює в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №1» на посаді заступник головного лікаря з поліклінічного розділу роботи. З 2019 року   вступив   в "Східно-Європейський університет економіки та менеджменту" м.Черкаси де навчається на заочній формі за спеціальністю «Менеджмент управління та економіки охорони здоров'я», освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр».