Повідомлення про проведення міського конкурсу проєктів у сфері роботи з дітьми та молоддю

Дата : 
2020-11-04

3 листопада 2020 року  в управлінні з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради відбулося засідання комісії з проведення міського конкурсу проєктів у сфері роботи з дітьми та молоддю, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2021 році.

Членами комісії відзначено важливість та актуальність поданих пропозицій, які стосувалися   національно-патріотичного та духовного виховання молоді, формування здорового способу життя, організації дозвілля та відпочинку дітей, підтримки дітей з особливими потребами та дітей з багатодітних родин, формування в молоді нетерпимого ставлення до насильства тощо.

Проведена попередня кваліфікація претендентів: до участі у конкурсі допущені  конкурсні пропозиції, які підготовлені 5 інститутами громадянського суспільства, а саме:

Білоцерківською міською громадською молодіжною організацією «Фонд підтримки молодіжної політики» підготовлено проєкти:

- «Водний похід по р. Рось під прапором бригади «Чорних запорожців»;

- «Військово-патріотичний табір «Навігатор – 2021»;

- «Білоцерківці в боротьбі за українську державність: «Козача Рада Правобережної України» (1921-1922 рр.)».

Громадською організацією Фонд «Творча ініціатива»   подано  проєкт  «Патріот-фест».

Білоцерківською міською громадською організацією «Правова єдність»  запропоновано проєкт - «Формування у молоді Білої Церкви нетерпимого ставлення до насильства».

Громадська організація «РТГ Гюргів» подала на конкурс  проєкт «Турнір із середньовічного бою до дня Добровольця».

Громадською організацією «Ми особливі» розроблено проєкт «Веселка добра».

Наступний етап конкурсу - презентація-захист проєктів, поданих інститутами громадянського суспільства,  - відбудеться 09.11.2020 року о 15.30 у великій залі Білоцерківської міської ради (вул. Ярослава Мудрого, 15). На ньому члени комісії ознайомляться з особливостями й перевагами кожного проєкту та остаточно визначаться із розміром фінансової підтримки для них.

Фотогалерея