День працівників соціальної сфери – людей, небайдужих до чужих проблем!

|  30. 10. 2020

Указом Президента від 13 квітня 1999 року в першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери.

Минулими роками міський голова Геннадій Дикий не обходив своєю увагою працівників цієї сфери та усіх причетних і вітав їх під час загальноміських урочистостей. Цей рік став особливим для всього світу: ті, хто і раніше приділяв увагу малозахищеним верствам населення, людям із обмеженими фізичними можливостями, пенсіонерам та іншим категоріям людей, які потребують сторонньої допомоги – зараз працюють у посиленому режимі. Адже в умовах пандемії вищезазначені люди є вразливими до смертельного вірусу, а отже і працівники соціальних служб також наражаються на небезпеку. Проте знаючи про це, вони все одно сумлінно виконують свої обов’язки, тому що, якщо не вони, то хто?..

Тож 30 жовтня у Білій Церкві відбувся захід, у ході якого міський голова Геннадій Дикий вручив ряду працівників соціальної сфери нагороди Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету: нагрудним знаком «Відзнака міського голови» та почесні грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність за доручену справу, активну громадянську позицію та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України.

Під час заходу він зазначив: «Місто дуже пишається вами. У тих умовах, що ми маємо сьогодні ви разом із іншими, не менш важливими, працівниками різних сфер, які рятують життя, знаходитеся на передовій. У нашому місті безліч людей, які потребують вашої допомоги. Я хочу кожному з вас подякувати за вашу роботу. Для її виконання потрібно мати особливий поклик душі. Здоров’я вам і вашим сім’ям та наснаги, а міська влада буде підтримувати вас усім можливим!»

До цього професійного свята у Білій Церкві причетні: працівники управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради, Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, КУ БМР «Територіальний центр надання соціальних послуг ім. Петера Новотні», Білоцерківського центру комплексної реабілітації для осіб з обмеженими можливостями «Шанс», Білоцерківського дитячого будинку-інтернату, Білоцерківського психоневрологічного інтернату, Білоцерківського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості, відділення у місті Біла Церква управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Київській області, Білоцерківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».

У заході взяли участь: заступник міського голови Інна Новогребельська та директор КУ БМР «Територіальний центр надання соціальних послуг ім. Петера Новотні» Ірина Дога.

Фотогалерея