Управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради інформує: Кому слід повторно подавати документи на субсидію?

Дата : 
2020-10-22

Управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради нині розраховує субсидії на житлово-комунальні послуги на опалювальний період із жовтня 2020 по квітень 2021 року.

Тим, кому субсидія була призначена в неопалювальний період (навіть у нульовому розмірі), звертатися до управління соціального захисту населення Білоцерківської  міської ради не потрібно. Таким родинам субсидію нарахують на опалювальний період автоматично. 

Проте є винятки - і в певних ситуаціях слід заново подати заяву та декларацію про доходи (відповідно до чинного порядку призначення субсидій).

Кому слід подати нову заяву та декларацію:

отримувачам субсидії, у яких відбулися зміни складу зареєстрованих у житловому приміщенні осіб (реєстрація або зняття з реєстрації);

тим, у кого відбулися зміни у складі сім’ї членів домогосподарства (народження дитини, реєстрація шлюбу, розірвання шлюбу);

орендарям приміщень, в яких закінчився термін дії договору оренди;

особи, які раніше отримували пільгу на ЖКП, а тепер вирішили перейти на субсидію (або відмовлялися від субсидії на неопалювальний період, щоб отримувати  пільгу на ЖКП).

Прийом для зручності громадян здійснюється за талонами!!!

Документи для призначення житлової субсидії приймаються:

1) в «єдиній приймальня громадян» управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради за адресою:  пров. Ковальський, 14 (графік роботи: понеділок, середа, п’ятниця  з 8.30 до 17.00 год., обідня перерва з 13.00 до 13.30 год.)

2) в приймально-консультаційному пункті в приміщенні ЦНАПу за адресою: вул. Леваневського, 34 (графік роботи: понеділок - четвер  з 9.00 до 17.00 год., п’ятниця з 9.00 до 16.00 год. обідня перерва з 13.00 до 14.00 год.)

         Також подати заяву та необхідні документи можна в інший зручний спосіб, зокрема надіславши документи поштою (на адресу: вул. Ярослава Мудрого, 2) або в електронній формі через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики з накладенням кваліфікованого електронного підпису.

Додаткові роз’яснення щодо порядку призначення житлових субсидій можна отримати за телефонами «гарячої» лінії»:

(04563)5-85-34;

(04563)5-33-25.