Фестиваль «Олімпійські надії 2020»

|  19. 10. 2020

13-14 вересня у м.Києві відбувся Фестиваль художньої гімнастики «Олімпійські надії 2020» серед гімнасток 2008 – 2012 років народження.

Кожна спортивна школа та спортклуб намагалися представити на змагання найсильніших своїх вихованок. У змаганнях приймали участь 450 кращих гімнасток України!

Наше місто представляли  дві найсильніші спортсменки 2008 року народження: Анна Горобець та Єлизавета Кепич. На фестивалі дівчата  виконували одну  вправу на вибір.

Головним суддею змагань була дворазова абсолютна чемпіонка Світу, заслужений майстер спорту СРСР з художньої гімнастики, заслужений тренер СРСР та України, головний тренер збірної України – Ірина Іванівна Дерюгіна. Вона особисто нагороджувала переможниць фестивалю, а це, в свою чергу, додавало ще більше хвилювання та відчуття важливості  на відмінно відпрацювати свою програму, налаштовувало, як найкраще показати свої вміння та рівень підготовки.

В кожній категорії були представлені досить сильні конкурентки, що вкотре показало нашим дівчатам, що постійно потрібно працювати не покладаючи рук, потрібно весь час вдосконалюватись та не стояти на місці, що відмінного результату можна досягнути тільки наполегливою працею.

Наші юні грації не вперше приймають участь в змаганнях такого високого рівня. У запеклій боротьбі з сильними конкурентками наші дівчатка показали чудовий результат: Анна Горобець потрапила у вісімку найкращих, посівши 7 місце (вправа з м’ячем). Єлизавета Кепич посіла 13 місце (вправа з булавами).

Вітаємо дівчат та їх тренерів: Ірину Володимирівну Масликову, Надію Олександрівну та Олену Миколаївну Левчик! Щиро вдячні директору спортивної школи «Юність» Володимиру Васильовичу Корнієнку за допомогу та підримку.

Працюємо далі, щоб підкорювати нові вершини

Фотогалерея