Встановлено новий світлофор на перехресті Сквирського шосе та вул. В.Чорновола

|  03. 07. 2020

Безпечне місто – один з пріоритетних напрямів  діяльності міської влади. Зокрема в Білій Церкві поетапно проводиться робота  з  встановлення нових світлофорів, реконструкція та відновлення вже існуючих. 

З 2017 року Департаментом житлово-комунального господарства міської ради було проведено роботи з будівництва та введення в експлуатацію двох нових світлофорних об’єктів.

Перший -  було встановлено на перехресті вулиць І.Кожедуба та Рибна. Другий – на перехресті Сквирського шосе та вул. В.Чорновола.

Хоча  цьому пристрою вже понад півтораста років, його роль важко переоцінити. Сотні світлофорів щоденно функціонують у місті, виконуючи роль регулювання переміщення людей і транспорту, роблячи тим самим рух безпечнішим.

Статистика летальних випадків свідчить про позитивну динаміку. В 2017 році саме на перехрестях міста було 18 загиблих осіб, у 2018році – 9, у 2019р.  - 5 . Поточний рік,  на щастя, є позитивним,  й жодна людина не загинула. Сподіваємося, що така ситуація залишиться й надалі.

Крім того, аби зробити більш безпечним пресування дорослих та малих містян, на головних вулицях Білої Церкви та поблизу освітніх  дитячих закладів міською владою було облаштовано 21 підсвітку пішохідних переходів.  Ці роботи продовжуватимуться й надалі.

Ми ще раз хочемо нагадати білоцерківцям та гостям міста, що світлофор – це впершу чергу ваша безпека! Сигнали світлофору є обов’язковими до виконання. Порушення правил проїзду або ж переходу перехрестя можуть призвести до трагічних наслідків. То ж  пам’ятаймо це! Не наражаймо ні себе ні оточуючих на небезпеку.

Відео до  новини тут.

Фотогалерея