Сьогодні День дільничного офіцера поліції

|  18. 06. 2020

Щороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Цей день став професійним святом в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України. Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами.

Тож саме цього дня міський голова Геннадій Дикий привітав дільничних офіцерів поліції Білоцерківського відділу поліції з професійним святом, відмітив, що дільничний поліцейський має надзвичайно важливу та відповідальну роботу, адже громадяни звертаються, в першу чергу,  із різноманітними питаннями, як і проблемними, так і за порадою,  до поліцейських - як до представників влади.  

«Ви як сімейні лікарі, завжди на передовій, завжди серед людей, щоденно пропускаючи всі проблеми крізь себе – ви і є в якомусь сенсі лікарями людських душ. Бажаю вам вдячності від тих людей, якими ви опікуєтеся, гідної оцінки вашої роботи від держави, кар’єрного зростання, добробуту і злагоди в родинах.  Дякуємо вам за вашу роботу», - зазначив Геннадій Дикий.

Міський голова вручив десяти поліцейським грамоти Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

Дільничні також отримали вітання, вдячність за сумлінну роботу від начальника Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області  Михайла Пелеха, в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрія Савчука, голови Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, голови Узинської ОТГ Віталія Гринчука. Вони також вручили грамоти та подяки  ряду дільничних офіцерів.

Фотогалерея