Реконструкція та модернізація мереж вуличного освітлення в м. Біла Церква шляхом технічного переоснащення. ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

Дата : 
2020-11-04
Оновленно: 04.11.2020
ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ
Україна
Реконструкція та модернізація мереж вуличного освітлення в м. Біла Церква шляхом технічного переоснащення
ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ
 
«Виконання робіт з реконструкції та модернізації мереж вуличного освітлення в м. Біла Церква по заміні старих світильників на нові світлодіодні, заміні кронштейнів, влаштуванню захисного заземлення електроопор, утилізації демонтованих ламп та коригуванню робочої документації»
 
Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, надалі – «Замовник», має намір використати частину коштів кредиту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на реалізацію проекту: Реконструкція та модернізація мереж вуличного освітлення в м. Біла Церква шляхом технічного переоснащення.
Замовник запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для отримання контракту, що фінансуватиметься коштами кредиту, націленого на придбання: «Виконання робіт з реконструкції та модернізації мереж вуличного освітлення в м. Біла Церква по заміні старих світильників на нові світлодіодні, заміні кронштейнів, влаштуванню захисного заземлення електроопор, утилізації демонтованих ламп та коригуванню робочої документації».
Щоби бути кваліфікованим для присудження контракту, Учасники тендеру повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:
• Учасник тендеру має фінансовий, технічний, виробничий і кадровий потенціал та потужності, необхідні для виконання Контракту. Учасник демонструє дохід за кожен з попередніх трьох років та середньорічний дохід Учасника протягом попередніх трьох (3) років має бути щонайменше у два (2) рази більшим від ціни, вказаної в його тендерній пропозиції. У разі подання тендеру СПКА, лідируючий партнер повинен задовольняти кваліфікаційній вимозі щонайменше на 50%;
• Учасник тендеру успішно постачає подібні устаткування та роботи іншим Замовникам, і вже успішно виконав, принаймні, п’ять (5) подібних за обсягом та вартістю (вартість подібного контракту має становити не менш, ніж 3 млн. грн) контрактів за останні п’ять (5) років.
• Учасник тендеру або його агент зможуть виконати взяті на себе гарантійні зобов'язання;
• Учасник тендеру не є банкрутом і проти нього не відкриті провадження щодо неплатоспроможності або банкрутства відповідно до чинного законодавства;у випадках, коли Учасник тендеру пропонує свої послуги з постачання Устаткування, які він не виготовляє, Учасник повинен засвідчити, що він отримав всі необхідні повноваження від Виробника на постачання Устаткування у країні Замовника.
При підготовці тендерної пропозиції, Учасник тендеру має врахувати, що роботи по контракту орієнтовно розпочнуться в вересні 2020 року та триватимуть до лютого 2021 року.
У разі запиту відповідного Учасника тендеру тендерні документи будуть йому направлені безоплатно електронною поштою у формі PDF файлів. Якщо буде заявка на отримання паперових документів, то вони будуть надаватися Замовником відповідному Учаснику тендеру на умовах, що узгоджуються ними окремо.
Всі тендери мають подаватись із забезпеченням пропозиції у формі декларації про гарантування пропозиції, форма якої міститься у тендерних документах . Метою забезпечення тендерної пропозиції є гарантування того, що Учасники тендеру будуть відноситись серйозно до їх участі в тендері.
Тендерні пропозиції повинні бути надіслані за адресою, вказаною нижче, до 24.07.2020 року 10:00 після чого вони будуть відкриті в присутності тих представників Учасників тендеру, які виявлять бажання бути присутніми при відкритті.
Перед-тендерна зустріч для Учасників тендеру із представниками Замовника для відвідання проектних об’єктів та обговорення технічних та процедурних питань може відбутися на третій неділі від дати оголошення тендеру у період підготовки тендерних пропозицій в індивідуальному порядку за попередньою домовленістю шляхом офіційного листування.
Потенційні Учасники тендерів можуть отримати додаткову інформацію, а також ознайомитися та отримати тендерну документацію за адресою:
Мельник Людмила Володимирівна,
Начальник планово-економічного відділу Департаменту житлово-комунального господарства
Білоцерківської міської ради
09100, Київська область, м. Біла Церква, вул. Андрея Шептицького, 2, 2-й поверх, приймальня
Тел.: +38 (045) 6399482, +380 98 080 8484, e-mail: [email protected]
Дата: 09.06.2020

За результатами конкурсних торгів за правилами НЕФКО, які відбулися 12.08.2020 року за проектом “Реконструкції мереж зовнішнього освітлення в м. Біла Церква шляхом технічного переоснащення”, за адресою: м. Біла Церква Київська область було присуджено виконання Контракту № BTS-2-1: «Виконання робіт з реконструкції та модернізації мереж вуличного освітлення в м. Біла Церква по заміні старих світильників на нові світлодіодні, заміні кронштейнів, влаштування захисного заземлення електроопор, утилізації демонтованих ламп та коригуванню робочої документації» за адресою:  вулиці м. Біла Церква, Київської області  переможцю ТОВ «Дорстрой Монтаж Київ» (Україна) з пропозицією вартістю: 10 343 435,28  грн з ПДВ (десять мільйонів триста сорок три тисячі чотириста тридцять п’ять гривень 28 копійок з ПДВ).