День захисту дітей

|  02. 06. 2020

Вже традиційно 1 червня в Україні відзначається День захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.

1 червня - привід не лише для веселого святкування, але й нагадування громадськості про необхідність дотримання прав дітей як необхідної умови формування гуманного, справедливого і благополучного суспільства.

Цього дня, в рамках комплексної міської програми «Назустріч дітям»,  як і зазвичай впродовж багатьох років, службою у справах дітей Білоцерківської міської ради були вручені фруктові подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які мають вади фізичного розвитку та виховуються в сім’ях опікунів та сім’ях, які потребують особливої уваги, перебувають в складних життєвих обставинах.

Крім того, вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода», за сприяння парафії Різдва Христового, мали можливість відвідати розважальний центр, де мали змогу цікаво провести час та посмакувати власноруч приготовленою піцою та іншими смаколиками. 

Хотілося б, щоб дитяче свято ніколи не закінчувалося, адже  і сьогодні, й кожного наступного дня ми маємо зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть достойними членами громади міста й гордістю України.

Довідка: на обліку служби у справах дітей перебуває 25 дітей сиріт-дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в державних закладах та з нетерпінням очікують на своїх батьків. Можливо, це саме Ви?!

З питань влаштування таких дітей в сімейні форми просимо звертатися в службу у справах дітей за адресою: м. Біла Церква, вул. Першотравнева, 8, тел. 5-15-58, 5-22-42, 097-028-20-69, електронна адреса [email protected].

Інформація від служби у справах дітей Білоцерківської міської ради

Фотогалерея