Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування м. Білої Церкви №25 «вул.Василя Стуса – автомагістраль Київ-Одеса (Одеська траса)»

Дата : 
2020-01-16

Конкурс проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081, рішення виконавчого комітету від 14 січня 2020 року № 19 «Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування м.Біла Церква №25 «вул.Василя Стуса-автомагістраль Київ-Одеса (Одеська траса)».

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Білоцерківської міської ради.

Умови конкурсу – відповідно до рішення  виконавчого комітету  міської  ради від 11 жовтня 2016 р. №438 «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального  користування м. Білої Церкви».


Об’єкт конкурсу є  міський автобусний маршрут загального користування, основні характеристики:

Порядковий  № об’єкта конкурсу

№  маршруту,

найменування кінцевих  зупинок

Загальна кількість

автобусів, од.

 у т.ч. не менше 35% для маломобільних груп населення

 

Режим руху, періодичність  здійснення перевезень

Інтервал руху

Категорія
 та клас  автобусів за  конструкцією

Мінімальна

пасажиро – місткість (сид./стояч), місць

1

2

3

4

5

6

7

1

№ 25

вул.Василя Стуса – автомагістраль Київ-Одеса (Одеська траса)

7

маршрутного таксі,

щоденно

Згідно затвердженого графіку

М2, М3

А,В І, ІІ, ІІІ

19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів для участі в конкурсі можна отримати щоденно (крім суботи, неділі), за адресою: м. Біла Церква, пл. Торгова 6, відділ транспорту та зв’язку  міської ради,  тел. для довідок з питань проведення конкурсу (0456)- 39-28-62, e-mail: [email protected]

Документи на участь у конкурсі -приймаються щоденно (крім суботи, неділі), з 9-00 до 18-00 до 04 лютого 2020 року включно,  за адресою:  м. Біла Церква, пл .Торгова 6,  відділ транспорту та зв’язку  міської ради.

Конкурс відбудеться: 19 лютого 2020 року, о 10- 00 год., за адресою: м. Біла Церква, вул. Я.Мудрого 15, велика зала виконавчого комітету Білоцерківської міської  ради .

Розмір  плати  за  участь  у  конкурсі  на 1 об’єкт конкурсу -  600,00 грн.

З переможцем конкурсу організатор укладає Договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м.Біла Церква, типова форма якого затверджена рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 березня 2018 р. №110 (зі змінами).


Міський голова                                                                                                   Геннадій ДИКИЙ