Традиційно привітали нових громадян Білої Церкви

|  02. 01. 2020

02 січня міський голова Геннадій Дикий взяв участь у традиційній акції «Новий громадянин міста», під час якої прийнято вітати породіль, які перші народили у 2020 році.

Тож першими у новому 2020 році народилися хлопчик та дівчинка – обидва первістки у своїх сім’ях. У 28-річної матусі Наталії Бойко дівчинка народилася вагою 3600г, планують назвати Ганною. А у 24-річної Аліни Глушко хлопчик 2950г, носитиме ім’я Роман.

Міський голова Геннадій Дикий, вітаючи породіль, побажав, аби дітки росли здоровими, радували своїх рідних та близьких, щоб гарно їли, міцно спали, а також щоб у родині було ще багато діток.

Доповненням до поздоровлень стали квіти та дитячі комбінезони.

Зазначимо, що у 2019 році у Білоцерківському пологовому будинку народилося 1247 дітей, з яких 15 двійнят. 63% усіх пологів – партнерські.

Також цього дня міський голова та головний лікар пологового будинку Анатолій Бондар оглянули обладнання, яке було придбано у минулому році – апарати штучної вентиляції легенів для новонароджених та лапароскопічну стійку.

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Литвиненко, начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Інна Паливода, журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея