На масиві «Піщаний» відкрито дитячо-юнацький клуб «Друзі»

|  28. 12. 2019

28 грудня в Білій Церкві відбулася визначна події на лише для масиву «Піщаний», а й для усього міста – це відкриття закладу,який надає знання, формує вміння та навички за інтересами, забезпечує потреби у творчій самореалізації особистості, створює умови для змістовного дозвілля відповідно до здібностей та обдарувань  вихованців – дитячо-юнацького клубу «Друзі» Комунального закладу Білоцерківської міської ради Клубу за місцем проживання «Прометей».

У нашому місті 9 клубів за місцем проживання, всі вони розташовані в різних мікрорайонах міста.  В кожному з повною  віддачею працює педагог-організатор, тут діти та підлітки можуть отримати додаткову  освіту за інтересами, відвідуючи гуртки на безконкурсній основі,  в яких вони навчаються безоплатно. Різнопрофільних гуртків – 47,  вихованців  у клубах понад дві  тисячі.

Міська влада опікується долею клубів за місцем проживання. Це дає можливість всім охочим дітлахам та учнівській молоді з користю проводити свій вільний час та розвивати здібності поруч свого помешкання.

Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Я хочу привітати усіх із цією непересічною подією – відкриття клубу за місцем проживання «Друзі». Біла Церква одне з небагатьох міст, де такі клуби не просто збереглися, а й відкриваються нові. Я вдячний депутатам обласної та міської рад за те, що спільними зусиллями нам вдалося втілити цю ідею у життя. Я впевнений, що цей клуб буде популярним серед мешканців масиву «Піщаний». 

До привітального слова були запрошені депутати Білоцерківської міської ради Анатолій Гончар та Олександр Русс. Завдяки їхній ініціативі, наполегливості і турботі було організовано відкриття закладу. 

Нагородження дітей ЗОШ№17 

Низка позашкільних закладів підпорядкована управлінню з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, тому до слова також було запрошено начальника управління з питань молоді та спорту міської ради Інну Паливоду. Вона вручила призи найактивнішим учням загальноосвітньої школи №17, які стали переможцями анкетування, щодо назви клубу. Це учениці 8-В класу: Марія Костенко («Об’єднання» або «Друзі»)та Валерія Желнова  («Найкращі друзі»). 

Новий клуб – це не лише радість для дітей, а й для педагогічного колективу, особливо для педагога-організатора дитячо-юнацького клубу «Друзі» –  Аліни Беганіної. Відтепер з цим педагогом діти зможуть весело, корисно, цікаво та творчо проводити свій вільний час.  

Присутніх творчими  дарунками  привітали вихованці  інших  дитячо-юнацьких клубів: учасники вокальної «Зразкової аматорської студії «Контакт +» (керівник – Ірина Дигало), вихованці музично-вокальної студії «Контакт» (музичні керівники – Тетяна та Юрій Кудрявцеві). 

Міський голова та шановані гості, разом зі Святим Миколаєм перерізали символічну червону стрічку до нового клубу «Друзі». 

Перед урочистим відкриттям та після святкового дійства для дітлахів було проведено різноманітні майстер-класи, розважальні вікторини та ігри, за перемогу в яких вони отримували призи. 

Отож, дорогі діти, приходьте до клубу «Друзі» займатися, гратися, спілкуватися, адже у клубах за місцем проживання на вас завжди чекають затишні кімнати, друзі та привітні педагоги. Клуб працює за адресою: вул.Ак.Вула, 8. 

У заході взяли участь: депутат Київської обласної ради Вячеслав Хмельницький, заступник міського голови Катерина Литвиненко, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея