Визначені лауреати міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2019 рік

Дата : 
2019-12-17

 16 грудня 2019 року відбулося засідання комісії з присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2019 рік.

За наслідками таємного голосування комісія визначила лауреатів та рекомендувала управлінню з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради винести на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради питання щодо присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2019 рік

- Молодиці Миколі Володимировичу - артисту драми вищої категорії Київського академічного обласного музично - драматичного театру ім. П.К. Саксаганського за творчі здобутки на ниві театрального мистецтва;

  - Театральній студії «Пролог» Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник» (кер. Яковенко Т. С.) – за високий рівень виконавської майстерності та активну участь у культурно-мистецькому житті міста.

 Питання про присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2019 рік буде винесено на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради у січні 2020 року.

Управління з питань молоді та спорту

Білоцерківської міської ради