Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня № 3

Дата : 
2019-12-02

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 р. №1138 та з метою приведення тарифів на платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3» у відповідність до фактичних витрат, пов’язаних з їх наданням, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3». Проект регуляторного акта передбачає встановлення розміру плати за послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3», підпорядкованого управлінню охорони здоров’я Білоцерківської міської ради.

Головним розробником проекту регуляторного акту є Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3»: 09100. м. Біла Церква, вул. Карбишева,буд.12. Е-mail: [email protected].

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу зазначеного регуляторного акта можна ознайомитися в мережі Інтернет на офіційному сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів: www.bc-rada.gov.ua.

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу приймаються в друкованому або електронному вигляді протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта за адресою Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3»: м. Біла Церква, вул. Карбишева,буд.12, телефон/факс 6-37-60 з 9-00 до 18-00 щодня (крім суботи та неділі). Е-mail: [email protected].