Білоцерківські шахісти вибороли «золото» в Міжнародному турнірі в Румунії

|  02. 12. 2019

Дишлюк Федір – учень відділення шахів ДЮСШ «Юність» (тренери Зубов В.С., Кириченко В.М.) виборов золоту нагороду в міжнародному шаховому турнірі Cupa Satori Art Slobozia (Румунія). Турнір проходив з 16 до 17 листопада 2019 року.

Цього року шаховому клубу в Слобозії виповнилося 25 років. До цього ювілею і були приурочені шахові змагання, які зібрали 285 шахістів з Болгарії, Росії, України і багатьох міст Румунії.

Змагання проходили в шести турнірах, які ділили гравців за віком і міжнародним рейтингом. Гра проходила за класикою, і для багатьох хлопців було складно витримати по три тури на день.

Дуже гідну гру в цьому турнірі показав Федір Дишлюк, який став абсолютним чемпіоном в своїй віковій категорії з результатом 5,5 очок з 6.

Приємним моментом стало те, що організатори турніру відзначили абсолютно всіх учасників пам’ятними дипломами та шаховими медалями. Особливо це важливо для дебютантів, які вперше виїжджають на подібні престижні турніри.

Поїздка була складною, але Федір отримав багато яскравих вражень від турніру. А головне – досвід, який накопичується роками в будь-якому виді спорту. Вітаємо Чемпіона та його тренерів з перемогою.


За інформацією ДЮСШ «Юність»