ОГОЛОШЕННЯ Держгеокадастру

Дата : 
2019-10-30

Шановні громадяни, фізичні особи-підприємці та юридичні особи!

Просимо звернути увагу осіб, які мають земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами та договорами оренди без кадастрових номерів.

Відповідно до статті 16 Закону України «Про Державний земельний кадастр» кадастровий номер земельної ділянки є її ідентифікатором у Державному земельному кадастрі.

У разі якщо відомості про земельні ділянки не внесені до Державного реєстру земель, їх державна реєстрація здійснюється на підставі технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розробляється юридичними особами та фізичними особами - підприємцями, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками за заявою їх власників (користувачів земельної ділянки державної чи комунальної власності) або особи, яка подала заяву Про визнання спадщини відумерлою, якщо така справа прийнята до провадження судом.

Додаткову інформацію ви зможете отримати у Відділі у м. Білій Церкві Міськрайонного управління у Білоцерківському районі та м. Білій Церкві Головного управління Держгеокадастру у Київській області, який знаходиться за адресою: Київська область,м. Біла Церква,бульвар Олександрійський, 125 та телефоном (04563)6-47-78

Міськрайонне управління у Білоцерківському районі та м. Білій Церкв
Головного управління Держгеокадастру у Київській області