Урочистості з нагоди 28-ї річниці Незалежності України

|  23. 08. 2019

23 серпня в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди 28-ї річниці Незалежності України.

Під час святкового дійства, яке відбулося в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.Саксаганського, з вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки міського голови, секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель. Він наголосив, що незалежність України дісталася її народові великою ціною, за неї погинули мільйони українців.

«Сучасному поколінню пощастило, адже ми стали свідками незалежності, будівничими нашої держави. І нашим завданням є зробити все можливе, аби Україна стала на один щабель із європейськими країнами світу. У ці дні ми маємо не тільки святкувати, але й згадати тих, хто віддав життя за незалежність України, хто нині захищає Україну на сході. Бажаю щастя, здоров’я, успіху, натхнення, злагоди та мирного неба, і головне – на українських умовах», - наголосив Вадим Кошель.

За значний внесок у сприянні розвитку української державності, сумлінну працю, активну громадську позицію та з нагоди Дня Незалежності України було відзначено кращих білоцерківців.

Почесною Грамотою Київської обласної ради було нагороджено Інну Новогребельську – заступника міського голови. Подяки Київської обласної ради було вручено Галині Кіліхевич – начальнику відділу соціальних допомог управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради та Людмилі Бараненко – вчителю початкових класів Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15» - дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб Білоцерківської міської ради.

   За сумлінну працю, високу професійність,  відповідальність за доручену справу та з нагоди Дня незалежності України  нагородами Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету відзначили білоцерківських спортсменів. Грамотою нагородили Ольгу Єсіну – майстра спорту України з фехтування на візках; подякою – Сергія Шептицького – першорозрядника  з фехтування на візках.

За вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва, високий професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України Нагрудним знаком «За заслуги перед містом» було нагороджено Людмилу Мерву – заслужену артистку України, артистку драми, провідного майстра сцени «Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.К.Саксаганського». Почесні грамоти Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету було вручено представникам Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К.Саксаганського – артисту драми вищої категорії Владиславу Красікову та художнику з освітлення Олександру Кащавцеву.

Низку грамот та подяк Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету вручили фахівцям різних галузей міста – лікарям, освітянам, військовослужбовцям, правоохоронцям, працівникам житлово-комунального господарства, сфери транспорту та зв’язку, а також представникам структурних підрозділів та комунальних підприємств Білоцерківської міської ради та ін.

Під час урочистого дійства зі святковою програмою виступили артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

У заходах взяли участь депутати Білоцерківської міської ради, представники підприємств, установ, організацій, громадськість міста, журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея