Вокальний ансамбль «Співограй» – переможець Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!»

|  09. 08. 2019

З 15 липня по 4 серпня 2019 року в Українському дитячому центрі «Молода Гвардія» (місто Одеса) проходив фінал ХІІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!». Мистецький захід, що об’єднав більше 580 талановитих дітей з усієї України від Закарпаття до Донеччини й Луганщини, було проведено Міжнародною освітньо-культурною асоціацією в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури України та Міністерством соціальної політики України. 

Київщину на конкурсі гідно представили вихованці народного художнього колективу «Вокальний ансамбль «Співограй» Центру позашкільної освіти «Соняшник» Білоцерківської міської ради (керівник – Ольга Гаврилюк). «Співограй» став переможцем в номінаціях «Вокальне мистецтво» та «Фольклорне мистецтво», а його солісти-вокалісти Софія Виговська, Юлія Якименко, Вікторія Яритик, дует у складі Юлії Якименко і Вікторії Яритик – отримали перші місця в різних вікових категоріях у номінаціях «Народний спів» та «Естрадний спів». 

Після феєричної участі у конкурсній програмі талановиті діти з Білої Церкви мали чудову нагоду відпочити на узбережжі лагідного Чорного моря, познайомитися з мальовничою Одесою, творчо спілкуватися з новими друзями із кращих мистецьких колективів України. Патріотичному вихованню дітей сприяли участь у днях національних мов і культур, дитячому марші миру «Бажаємо Україні миру, бажаємо Україні щастя!», акціях «Напишу листа солдату» та «Дитячий оберіг для воїна», смолоскиповій ході пам’яті «Герої не вмирають!», заключному гала-концерті «Ні – війні! Світу – мир!». 

 

Конкурс-фестиваль дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!» подарував незабутні враження та неоціненний мистецький досвід його учасникам. Тому керівник ансамблю, його вихованці та їхні батьки щиро дякують Любові Горват, голові правління Міжнародної освітньо-культурної асоціація, – за підтримку талановитих дітей на державному рівні; Олегу Марцинківському, співаку й композитору, народному артисту України, голові журі вокального конкурсу, – за об’єктивність, неупередженість і щире бажання допомогти творчому розвитку юних талантів; Едуарду Лебединському, генеральному директору, й усьому педагогічному колективу УДЦ «Молода Гвардія» – за цікавий і змістовний літній відпочинок!

Фотогалерея