Міський голова провів особистий прийом громадян

|  11. 07. 2019

10 липня міський голова Геннадій Дикий провів особистий прийом громадян, на який прийшли 24 білоцерківця.

Питання, озвучені жителями Білої Церкви під час прийому, стосувалися як благоустрою міста, так і вирішення особистих майнових та господарських справ громадян.

Зокрема, деякі містяни поцікавилися можливостями із вирішення питань, пов’язаних отриманням житла, ремонтом будинків, у тому числі під’їздів, покрівель, прибудинкових територій і т.д.

Низка озвучених питань стосувалася асфальтування вулиць, ремонту доріг, проїжджих частин,  надання дозволу на облаштування пляжу в Гайку, розміщення графіків руху громадського транспорту на зупинках, освітлення вулиць, ремонту дитячих майданчиків, благоустрою території біля храму тощо.

Окремих мешканців непокоїли такі проблеми, як виселення з квартири, незаконна прибудова сусіда, реконструкція житлового будинку, вирішення спору з сусідом, шум біля магазину, переоформлення документів щодо купівлі-продажу автомобіля і т.ін.

Усім громадянам, які прийшли на прийом до міського голови, були надані роз’яснення. Відповідним службам було дано доручення щодо вирішення піднятих питань.

Нагадуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м. Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.