Відбулася робоча нарада із перевізниками міста

|  20. 06. 2019

20 червня у Білій Церкві відбулася робоча нарада із перевізниками міста щодо заходів по забезпеченню якісних та безпечних пасажирських перевезень громадським транспортом.

У ході засідання присутні зупинилися на ході виконання умов Договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м. Біла Церква. Обговорили звернення громадян щодо якості перевезень громадським транспортом. Присутні були ознайомлені із результатами рейдових перевірок обслуговування міських автобусних маршрутів.

Нараду провів заступник міського голови Олександр Поляруш, який зазначив, що на сьогодні рейдові перевірки показали деякі недоліки на окремих маршрутах. Для прикладу, траплялися випадки небажання водіїв перевозити безкоштовно пільгові категорії населення. Також було виявлено ряд не відповідностей виконання одного з пунктів Договору щодо кількості транспортних засобів на маршрутах, недотримання інтервалів між рейсами, відсутність GPS-трекерів контролю транспорту, тощо.

«Я наполягаю, щоб ви провели бесіди зі своїми підлеглими і таких проблем більше не траплялося. Адже наше місто, як найбільше в Київській області, повинне мати високий рівень в усьому, у тому числі і в питанні пасажирських перевезень», - зазначив Олександр Поляруш.

У ході наради також було заслухано інформацію запрошених керівників та представників автотранспортних підприємств про причини виявлених недоліків і терміни їх усунення.

За підсумками наради було вирішено продовжити рейдові перевірки транспортних засобів до повного усунення недоліків.

У заході взяли участь в.о. начальника відділу транспорту та зв’язку міської ради Віктор Клочан, представники автотранспортних підприємств: директор ПАТ «Білоцерківський автобусний парк» Андрій Старинко, начальник КП БМР «Тролейбусне управління» Володимир Вахній, директор ПП «К-А-Н» Євген Святюк, директор ТОВ «ТРАНССІТІ» Сергій Шутенко, директор ТОВ «ЕПІТРАНС» В’чеслав Денисенко, представник МПП «Діліжанс» Микола Сукало.