Відкритий фестиваль м. Біла Церква з ловлі риби поплавцевою вудкою – «FlagmanKidsUkraine - 2019»

|  05. 06. 2019

02 червня вперше у Білій Церкві відбувся відкритий фестиваль міста з ловлі риби поплавцевою вудкою  – «FlagmanKidsUkraine - 2019». Дані змагання  приурочені до Міжнародного дня захисту дітей. Символічно, що фестиваль відбувся на острові Дитинства.

Організатори фестивалю – управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я  населення «Спорт для всіх», Білоцерківська районна громадська організація «Мисливці та рибалки», ТМ «Flagman», громадська організація «Рибальський клуб «Flagman».

У фестивалі взяли участь 34 юних спортсмени. Наймолодшому учаснику тільки виповнилось 5 років, а найстаршому - 16 років. Залік результатів проходив у двох вікових категоріях: 6-10 і 11-16 років.

У старшій віковій категорії виловив найбільший улов та виборов І місце Максим Новохацькай (13 років), ІІ місце зайняв Валентин Орлик (13 років), ІІІ місце посіла Анастасія Чернух (13 років).

У молодшій віковій категорії місця розподілились таким чином: І місце – Іван Трохименко (6 років), ІІ місце – Назар Дем’янчук (10 років), ІІІ місце – Андрій Сорока (9 років).

Переможці та призери фестивалю були нагороджені кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками, які люб'язно наддала торгова марка «Flagman». У якості цінних призів представники ТМ «Flagman» запропонували необхідні для риболовлі снасті  та вудки.

По закінченню фестивалю учасники заходу та батьки рибалок зібрались, щоб похизуватись уловом і поласувати смачною юшкою та печивом з напоями.

Комунальний заклад Білоцерківської міської ради

«Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Фотогалерея