Повідомлення про засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, соціального захисту, науки, спорту, культури, мови, молоді, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики.

Засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, соціального захисту, науки, спорту, культури, мови, молоді, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики відбудеться 19.12.2023 року об 12:00 год. 

Проєкт

Порядок денний 

1. Про затвердження Програми «Шкільне подвір’я».

2. Про затвердження Стратегії реформування системи харчування в комунальних закладах загальної середньої Білоцерківської міської територіальної громади на 2024-2027 роки

3. Про деякі питання щодо житлового фонду соціального призначення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх чиста у Білоцерківській міській територіальній громаді в новій редакції

4. Про внесення змін до Положення про молодіжну раду при Білоцерківській міській раді, затвердженого рішенням Білоцерківської міської ради від 17 лютого 2002 року №2539-26-VІІІ. 

Різне.

Дата анонса: 
2023.12.15