Повідомлення про засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, соціального захисту, науки, спорту, культури, мови, молоді, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики.

Засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, соціального захисту, науки, спорту, культури, мови, молоді, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики відбудеться 28.11.2023 року об 11:00 год. 

 

Проєкт

Порядок денний 

1. Про ліцензування провадження освітньої діяльності у сфері позашкільної освіти. 

2. Про внесення змін до Положення комунальної установи Білоцерківської міської ради «Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Шанс» шляхом викладення його у новій редакції. 

3. Про внесення змін в додаток до рішення Білоцерківської міської ради від 05 січня 2021 року №98-07-VІІІ «Про зміну найменування Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та затвердження Положення про Білоцерківський міський центр соціальних служб шляхом викладення його в новій редакції». 

4. Про присудження Премії Білоцерківської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування. 

5. Про внесення змін до Положення про молодіжну раду при Білоцерківській міській раді, затвердженого рішенням Білоцерківської міської ради від 17 лютого 2022 року № 2539-26-VIII 

6. Про затвердження програми сприяння соціальному становленню, розвитку та національно-патріотичному вихованню дітей, підлітків і молоді, підтримки сімей на 2024-2026 роки 

Різне.

 

 

Дата анонса: 
2023-11-27